Auto spelletjes online - Garbage Garage

Garbage Garage – Jouw virtuele sloperij

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Auto spelletjes online

Wie online auto spelletjes wil beleven is bij het uitdagende sloperij spel Garbage Garage op de juiste plek. In het browserspel sluip je in de rol van een auto sloperij manager en bouw je een eigen sloperij vanuit het niks op. Hierbij staan je vele mogelijkheden tot je beschikking. Breidt je sloperij stapsgewijs uit en beleef het plezier van auto spelletjes online.


Garbage Garage

Auto spelletjes online

Met de vele mogelijkheden en functies biedt Garbage Garage alle browserspel liefhebbers de ultieme auto browsergame online.

Spelletjes voor iedereen

Browserspelletjes zijn er voor iedereen. Hierbij horen ook auto spelletjes die als browserspel gratis te spelen zijn.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

De inhoud van het spel

In Garbage Garage, het afwisselende sloperij spel, breidt je stap voor stap de mogelijkheden in het moeilijke slopers vak uit. Je begint met een kleine sloperij met de mogelijkheid om auto’s te slopen. Hoe verder je komt hoe groter de voertuigen worden. Van een helikopter tot aan een ruimteschip en van een tank tot een locomotief, er is niets wat je niet kunt slopen! Hoe beter het voertuig is hoe meer Gdollar je verdiend voor de gesloopte onderdelen.

De veelzijdigheid

Ontdek nu de indrukwekkende veelzijdigheid van auto spelletjes online. In Garbage Garage, het buitengewone online auto spel van Upjers beheer je een eigen sloperij die je beetje bij beetje verder uitbouwt. In het spel wordt je hierbij door die Ludolfs geholpen. De meest bekende sloperij eigenaren van Duitsland helpen je met de basiskennis van het slopen. Beleef met Manni, Uwe en Peter Ludolf de fascinerende wereld van de online auto spelletjes en speel direct gratis mee. Alles wat je nodig hebt om mee te spelen is een computer met internetverbinding en een geldig e-mailadres. En dan kun je direct van start.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spelletjes: Upjers-Games

Sinds 2006 biedt de Bambergse spel ontwikkelaar en Publisher Upjers browsergames aan. Deze kleurrijke online spellen laten zich zonder download en installatie in een browser spelen. De genres variëren hierbij van online auto spelletjes tot aan uitdagende simulaties.

Forum - Garbage Garage