Het Ludolf trio in Garbage Garage

Garbage Garage – Het autosloperij spel

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Die Ludolfs in het auto spel

Ze zijn vast en zeker de meest bekende autosloperij experts van Duitsland. We hebben het hier over de Ludolfs. Die in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts in het dorpje Dernbach een eigen autosloperij runnen. De drie broers Manni, Uwe en Peter Ludolf zijn bekend geworden door diverse series op televisie. In het autospelletje Garbage Garage leiden ze je in het spel rond.


Garbage Garage

Het Ludolf trio in Garbage Garage

In het autosloperij browserspel Garbage Garage leer je de gebroeders Ludolf kennen. De bekende sterren van TV begeleiden je in het hele spel.

Browserspeelplezier voor iedereen

In Garbage Garage beheer je een eigen autosloperij. Met een overtuigend thema spreekt het online spel alle leeftijdsgroepen aan.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

De Ludolfs in het actie spel

In dit online spel hebben de Ludolfs een belangrijke rol. Zo stellen Uwe, Manni en Peter Ludolf alle belangrijke functies in het spel voor. Direct in de tutorial zul je op de autosloperij broers stuiten. Met hun vele optredens op televisie heeft het aparte trio de harten van miljoenen mensen gestolen. In Garbage Garage kun je de gebroeders Ludolf voor het eerst in een browsergame als virtuele begeleiders tegenkomen. Ontmoet de broers online!

Veelzijdige autosloperij simulatie

Duik in de fascinerende wereld van het gratis spel Garbage Garage. In het uitdagende autosloperij browserspel bouw je stapje voor stapje een eigen sloperij voor diverse voertuigen op. De Ludolfs begeleiden je hierbij door het gehele spel. Op de brug demonteer je auto´s en andere voertuigen. De gedemonteerde onderdelen verkoop je vervolgens in je garage. Met de verkoop verdien je Gdollar waarmee je de autosloperij kunt uitbreiden en verbeteren. Garbage Garage biedt vele mogelijkheden en leuke functies. Beleef iets wat je in een browserspel nog nooit hebt beleefd. Ontmoet die Ludolf op Garbage Garage. Speel nu gratis mee!

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis te spelen: Upjers browserspellen

Ze zijn gratis te spelen en in vele genres te vinden. Browsergames worden door miljoenen mensen gespeeld. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse onderneming Upjers gratis online spelletjes. In het spel Garbage Garage spelen daarnaast die Ludolfs een belangrijke rol.

Forum - Garbage Garage