Het autosloop spel Garbage Garage

Garbage Garage – Het online autosloop spel

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Het veelzijdige autosloop spel

In het afwisselende sloperij spel Garbage Garage bouw je een eigen autosloperij op. Je demonteert verschillende soorten auto’s en verkoopt de losse onderdelen voor de best mogelijke prijs. Daarnaast sluit je vriendschappen met andere spelers om elkaar te kunnen helpen en gezamenlijk in de winst te delen. Ontdek de afwisselende mogelijkheden in het browserspel Garbage Garage.


Garbage Garage

Garbage Garage – Bekende slopers

Bekend van de televisie: De autosloop broers Ludolf leiden je in het sloperij spel Garbage Garage langs de vele mogelijkheden.

De spel beleving

De beleving in het spel is echt onderscheidend. In het sloperij spel Garbage Garage beheer je een eigen autosloperij.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

Een autosloperij online

Garbage Garage biedt je het plezier van een autosloperij spel in je eigen browser. Beleef samen met de Ludolfs een buitengewoon browserspel. Deze specialisten bekend van televisie hebben hun eigen auto sloperij en weten dus erg goed hoe alles moet. In enkele stappen leggen ze de belangrijkste functies van het spel uit. Beleef het gratis auto spel, handel in onderdelen en bouw je sloperij op.

Gratis autosloop plezier

Het begint met een kleine “Mini” die als eerste auto op je sloperij aankomt. In het autosloop spel Garbage Garage begin je in het klein. Je doel is de autosloperij beetje bij beetje te vergroten. Hiervoor heb je speelgeld – Gdollar - en een flinke hoeveelheid energie nodig. Elke paar minuten staat er een vrachtwagen met een nieuwe levering schroot voor je sloperij. Zodra je de auto op de brug zet begin je met het demonteren van de auto. Hiervoor heb je energie nodig. De gedemonteerde onderdelen kun je dan in je garage tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers spellen

In enkele jaren hebben browsergames zich tot een nieuw fenomeen ontwikkeld. Miljoenen mensen over de hele wereld spelen deze gratis online spelletjes. Sinds 2006 maakt de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers browsergames. Hieronder ook het gratis autosloop spel Garbage Garage.

Forum - Garbage Garage