Garbage Garage: Gratis auto spelletjes

Garbage Garage – Autosloperij plezier online

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Gratis auto spelletjes

In het autosloperij spel Garbage Garage bouw je een eigen autosloperij op. Je demonteert auto’s van verschillende groottes die op je sloperij aankomen. Losse onderdelen zoals velgen, accu’s, remkabels en achteruitkijkspiegels verkoop je in je garage. Hierbij heb je de mogelijkheid de verkoopprijs zelf te bepalen. Garbage Garage maakt het mogelijk om van gratis auto spelletjes te genieten.


Garbage Garage

Gratis browser game

De browsergame Garbage Garage biedt gebruikers de mogelijkheid autospelletjes gratis te spelen en de vele online mogelijkheden te proberen.

Speelplezier voor iedereen

Ze bieden plezier aan jong en oud. Browsergames zoals Garbage Garage trekken een groot publiek dat gratis auto spelletjes wil spelen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

Garbage Garage – Het verhaal

Garbage Garage biedt een unieke setting. Op een relatief kaal stuk grond sloop je de eerste auto´s. Dit doe je niet alleen! Je krijgt hulp van die Ludolfs, misschien wel de meest bekende slopers ter wereld! Die Ludolfs helpen je bij het verkopen van je onderdelen, en om op deze manier Gdollar te verdienen. Zodra je Gdollar verdient, heb je meer mogelijkheden tot je beschikking om je Garbage Garage een persoonlijk tintje te geven met bijvoorbeeld een hangmat, brievenbus of flamingo. Ontdek het online auto spelletje van die Ludolfs.

Fascinerende speelwereld

Garbage Garage biedt je de ideale mogelijkheid om online auto spelletjes te proberen. De browsergame laat zich helemaal gratis spelen en alles wat je nodig hebt om te spelen is een computer, internetverbinding en een geldig e-mailadres. Als je aan deze voorwaarden voldoet kun je direct op de startpagina registreren en een gratis account aanmaken. In de tutorial zul je tevens kennis maken met die Ludolfs, de meest bekende autoslopers van Duitsland. De drie sterren coachen je tijdens het hele spel. Duik in een wereld van buitengewoon fascinerende autosloperij browsergames.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis ontdekken: Upjers spellen

Ontdek de gratis upjers spellen. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse online spellen producent Upjers browsergames. De kleurrijke online spellen laten zich zonder download en installatie direct in je browser spelen en bieden een grote verscheidenheid aan genres waaronder gratis sloperij spelletjes.

Forum - Garbage Garage