Garbage Garage – De gratis spelervaring

Garbage Garage – Het autosloperij spel

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – De gratis spelervaring

Dit browserspel biedt je vele gratis spelervaringen. In Garbage Garage beheer je jouw eigen autosloperij. De aangeleverde auto’s zet je op de brug, de losse onderdelen verkoop je in je garage en de verdiende Gdollar geef je uit in de schrootshop voor uitbreidingen. Met een uniek thema en leuke game Play biedt Garbage Garage veel meer dan je van gratis spelletjes zou verwachten.


Garbage Garage

Gratis spelletjes in je browser

Voor wie gratis spelletjes in zijn browser wil spelen biedt het sloop simulator Garbage Garage afwisselende mogelijkheden.

Op de sloperij

Hier bepaal jij wat er gebeurd. Voltooi alle opdrachten op de autosloperij en zet hiermee het lot naar jouw hand.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

Garbage Garage – Mogelijkheden

Garbage Garage biedt je vele mogelijkheden aan. Decoreer je autosloperij met verschillende soorten decoraties: van een brievenbus tot aan een flamingo. Gebruik de zwarte markt om auto´s voor een bijzonder gunstige prijs te kunnen kopen. Voltooi quests van de gebroeders Ludolf of ga met je gepimpte voertuig het gevecht in de arena aan. Garbage Garage biedt de ultieme gratis online ervaring in je browser.

Het gratis spel idee

Ze zijn gratis te spelen. Alles wat je nodig hebt om browsergames te kunnen beleven is een computer met internet toegang en een geldig e-mailadres. Als je hieraan voldoet staat je niks meer in de weg om je te registreren op de startpagina. Hier kun je een gratis account aanmaken en direct van start gaan. Gratis games bieden je vele mogelijkheden en nog meer functies. De belangrijkste stappen in het spel leer je in de tutorial van Garbage Garage. Waar wacht je nog op? Begin direct met het bouwen van de beste autosloperij ter wereld. Bewijs je talent als autosloperij manager in Garbage Garage!

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis plezier: Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld Upjers GmbH uit Bamberg zogenoemde browsergames. Dit zijn kleurrijke online spelletjes die zich gratis en zonder download laten spelen. Het browserspel portfolio van Upjers bevat meer dan 30 gratis spelletjes. De genres variëren van autosloperij spellen tot aan economische simulaties.

Forum - Garbage Garage