Garbage Garage - Coole autospelletjes ontdekken

Garbage Garage – Auto‘s slopen in je browser

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Het coole autospelletje

Dit online browserspel wordt door de meest bekende sloperij eigenaren van Duitsland gepresenteerd. In het online spel Garbage Garage laten Uwe, Peter en Manni Ludolf je alle functies in het spel zien. De bekende slopers begeleiden je verder als virtuele raadgever in het hele spel en geven je vele tips en informatie. Een vliegende start in het autospelletje rondom je eigen sloperij is daarmee gegarandeerd.


Garbage Garage

Naar de autosloperij

In het veelzijdige browserspel Garbage Garage beleef je een buiten gewoon thema. Zo richt je een eigen autosloperij op.

Autospelletjes mogelijkheden

Coole mogelijkheden voor autospelletjes wachten op je in het afwisselende browserspel Garbage Garage. Hier kun je een eigen autosloperij bouwen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

Garbage Garage – Het verhaal

In het browserspel Garbage Garage ligt er niet alleen een cool autospelletje met een uniek sloperij scenario op je te wachten. Jij bent de schrijver van je eigen (succes) verhaal. Zo maak je beslissingen over het uitbouwen en uitbreiden van je sloperij. Op de brug, het hart van je sloperij, sloop je verschillende voertuigen waarvan je de losse onderdelen in je garage verkoopt. Met de verdiende Gdollar kun je voorwerpen kopen, maar natuurlijk ook investeren in nieuwe voertuigen om te slopen.

Coole autospelletjes ontdekken

Ontdek het buitengewone coole autospelletje Garbage Garage en maak direct je eigen gratis account aan. Alles wat je nodig hebt zijn een computer met internetverbinding en een geldig e-mailadres. Als je aan beide voorwaarden voldoet kun je op de startpagina registreren met een eigen gekozen naam en wachtwoord. Op die manier creëer je een account en kun je direct beginnen. In de tutorial van Garbage Garage leggen die Ludolfs alle basis functies van het spel uit. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een voertuig sloopt en de onderdelen voor de hoogste Gdollar prijs in het online autosloperij spel verkoopt.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis te spelen: Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld en publiceert de Bambergse onderneming Upjers GmbH & Co. KG gratis browserspellen. Het portfolio van deze Beierse onderneming bestaat ondertussen uit meer dan 30 online spellen. Hieronder zijn bijvoorbeeld leuke autospelletjes zoals Garbage Garage maar ook spelletjes met dieren zoals My Free Zoo.

Forum - Garbage Garage