Garbage Garage – De auto sloop simulator

Garbage Garage – Het auto spel in je browser

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – De auto sloop simulator

Beleef de sloop simulator in je eigen browser. In het uitdagende browserspel Garbage Garage bouw je een eigen autosloperij op. Elke paar minuten komen er nieuwe autos en andere voertuigen op je sloperij aan, die je als een ware vakman sloopt. De losse onderdelen verkoop je in je garage en op deze manier verdien je Gdollar, waarmee je de sloperij verder kunt uitbouwen.


Garbage Garage

Een autosloperij voor iedereen

In het veelzijdige browserspel Garbage Garage ervaar je een buitengewoon thema. Je bouwt hier een eigen sloperij op.

Het idee achter de sloop simulator

De autosloperij simulatie Garbage Garage biedt je omvangrijke en veelzijdige uitbouw mogelijkheden binnen een unieke omgeving: de autosloperij.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

De mogelijkheden van de sloperij

Hier kun je het helemaal maken! In de auto slooperij simulator Garbage Garage kruip je in de huid van een eigenaar van een autosloperij. Je doel om de autosloperij te vergroten en om op deze manier meer te verdienen komt zo wel erg dichtbij. Om geld te verdienen sloop je voertuigen, en de losse onderdelen zoals bijvoorbeeld de velgen, vloeistoffen, remmen en accu´s verkoop je voor online speelgeld.

Garbage Garage – Energie

Om in Garbage Garage voertuigen te kunnen slopen heb je energie nodig. Je energie vult zich elke 3 minuten met 3 energie op. Dit betekend dat je bij deze sloop simulator elke minuut 1 energie ontvangt. Energie is erg belangrijk! Voor elke actie in Garbage Garage heb je energie nodig. Het maakt niet uit als je een auto op de brug zet, de motor of een ander onderdeel demonteert. Door slim met je tijd en energie om te gaan heb je alles onder controle. Maar natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid je energie met een energiedrankje op te peppen. Deze kun je met Dosh kopen, de premiumeenheid binnen het spel.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers spellen

Ze zijn bekend bij jong en oud. We hebben het hier over browserspellen. Sinds 2006 ontwikkeld Upjers uit het Duitse Bamberg online browsergames. Deze veelzijdige online spelletjes fascineren miljoenen mensen op de hele wereld, bieden veel plezier en zijn gratis op elke computer met een internetverbinding te spelen.

Forum - Garbage Garage