Garbage Garage – Browser game plezier ✔

Garbage Garage – Het autosloperij spel

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Browser game plezier

Een uniek concept voor een browsergame. In Garbage Garage, het gratis browserspel van de Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers, richt je een eigen autosloperij op. Je start natuurlijk in het klein en daarom is het ook erg toepasselijk dat je eerste sloopauto een mini is. Verkoop de losse onderdelen in je Garbage Garage en verdien op deze manier je brood.


Garbage Garage

Gratis browser games

Gratis browsergames zoals Garbage Garage bieden afwisselend speel plezier naast mooie animaties en een goede game Play.

Plezier voor iedereen

Garbage Garage is geschikt voor zowel jonge als ook oudere browsergame spelers. Beleef de buitengewone autosloperij simulatie in je browser.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame

De browsergame mogelijkheden

Browser games bieden een enorme veelvoud aan leuke mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook voor het autosloperij spel Garbage Garage. Beginnend bij de brug, waarop je verschillende soorten voertuigen kunt demonteren, via de garage waar je deze onderdelen kunt verkopen tot aan de schrootshop, waar je unieke decoraties kunt kopen, om je autosloperij te personaliseren. Garbage Garage biedt veel browsergame plezier in een uitdagend thema.

Gratis browser games

In enkele jaren hebben browsergames de harten van vele fans veroverd. Browsergames zijn een fenomeen van het internet tijdperk. Miljoenen mensen over de hele wereld spelen regelmatig kleurrijke online spelletjes. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding en een geldig e-mailadres en je kunt beginnen. In de tutorial van het spel worden de meest belangrijke functies van het browserspel uitgelegd. Daarna kun je helemaal je eigen weg inslaan op het pad om de beste autosloperij van Garbage Garage te gaan beheren. Er staan vele mogelijkheden en functies tot je beschikking om je online browsergame droom te bewerkstelligen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers browsergames

Browsergames zijn gratis te spelen. Sinds 2006 ontwikkeld Upjers GmbH & Co. KG online browsergames. Deze gratis spellen kunnen direct in een browser gespeeld worden. Een download of installatie is niet nodig. Met een paar klikken kan de speler in de fantastische wereld van de online autosloperij duiken.

Forum - garbagegarage