Het plezier van online spelletjes » Garbage Garage ✔

Garbage Garage – Beleef de autosloperij

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Het plezier van online spelletjes

Garbage Garage biedt je veel online plezier. In het kleurrijke autosloperij spel sloop je verschillende soorten voertuigen en verkoopt de onderdelen voor de hoogste prijs. Op deze manier verdien je speelgeld. Hoe meer je verdient hoe uitgebreider je de autosloperij kunt uitrusten. Bewijs dat er een echte autosloperij manager in je zit!


Garbage Garage

Online spelletjes ontdekken

Ontdek de gratis wereld van online spelletjes. Garbage Garage biedt je vele mogelijkheden. Beleef het uitdagende autosloperij spel.

Spelletjes plezier voor iedereen

Garbage Garage is geschikt voor zowel jonge als ook oude spelers. Het veelzijdige autosloperij spel biedt online spelletjes plezier voor iedereen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame

De mogelijkheden van het online spel

In het autosloperij browserspel Garbage Garage staan vele online mogelijkheden tot je beschikking. Ontdek de enorme hoeveelheid aan verschillende inrichtingsmogelijkheden op je autosloperij. Kleed je perceel aan met bijzondere items, plaats extra parkeerplaatsen om auto´s te kunnen opslaan en bouw gebouwen voor nieuwe voertuigen. Garbage Garage biedt je een veelvoud aan elementen van een online spelletje. Beleef het autosloperij spel in je eigen browser!

Gratis online spelletjes

Je kent het begrip online spelletjes niet? Speel dan direct gratis mee! Alles wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en een geldig e-mailadres. Zodra je aan deze voorwaarden voldoet kun je jezelf direct registreren en een gratis account voor Garbage Garage aanmaken. Hierna kun je direct beginnen! In de tutorial, leer je met behulp van de gebroeders Ludolf de basis van het spel kennen. Daarna ben jij de baas! Sloop autos, verkoop de onderdelen voor Gdollar en bouw je eigen autosloperij uit.

Screenshot 4
Screenshot 5

Nu gratis ontdekken: Upjers spelletjes

Ze zijn gratis te spelen. Sinds het jaar 2006 ontwikkeld de browser spelletjes producent Upjers uit de Duitse plaats Bamberg browserspellen. Dit zijn spelletjes die zich zonder download en installatie direct in een browser laten spelen. Wereldwijd zijn browsergames bij miljoenen mensen geliefd.

Forum - garbagegarage