Garbage Garage – De virtuele autosloperij

Garbage Garage – De virtuele autosloperij

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Speel plezier a la Autosloperij Ludolf

In het browserspel Garbage Garage ontvang je directe hulp van de meest bekende schroothandelaren van Duitsland: Die Ludolfs. Vandaar dat je in dit spel ook de autosloperij van de Ludolfs tegen komt. Manni, Uwe en Peter begeleiden je door het spel. Daarnaast is het huis van die Ludolfs in het spel nagebouwd. Hier ontvang je diverse opdrachten die garant staan voor leuke beloningen.


Garbage Garage

Die Ludolfs beleven

Beleef de autosloperij van de Ludolfs in het uitdagende sloperij spel Garbage Garage. Demonteer auto’s en verdien waardevolle Gdollar.

Browserspeelplezier voor iedereen

Garbage Garage fascineert jong en oud. Het Garbage browserspel waarin zelfs de van televisie bekende Ludolfs in voorkomen biedt enorm veel speelplezier.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame in Garbage Garage

De gebroeders Ludolf in het spel

In het veelzijdige browserspel Garbage Garage begeleiden de Ludolfs je door het spel. De drie broers, die in de deelstaten Rijnland-Palts in het dorpje Dernbach de "Autosloperij Ludolf" beheren. Dankzij meerdere televisie series zijn zij beroemd geworden en geven ze je in Garbage Garage vele tips en trucs. Zo leggen ze bijvoorbeeld uit hoe het spel werkt, geven ze je een nieuwe quest, of begroeten je in een van de verschillende gebouwen.

De Garbage Garage mogelijkheden

In het autosloperij Ludolf spel Garbage Garage zijn er vele spannende mogelijkheden te beleven. Zoals bijvoorbeeld de zwarte markt, waar je auto’s tegen een wel heel bijzondere prijs kunt kopen of de Arena waar je het in een duel tegen andere spelers kunt opnemen. Garbage Garage is een leuk spel met een simpele interface en een origineel thema. Kruip in de rol van een ambitieuze autosloperij bezitter en werk hard en ijverig om je eigen sloperij uit te breiden. Naarmate je verder in het spel komt speel je steeds meer mogelijkheden vrij. Zo kun je vanaf level 15 ook motorboten slopen, en zijn er voor de hogere levels nog vele soorten voertuigen die gedemonteerd moeten worden.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis meespelen: Upjers browserspellen

Ze zijn gratis te spelen. Sinds 2006 produceert Upjers GmbH & Co. KG browser spelletjes. De diverse genres variëren van avonturen rollenspellen tot aan een boerderij simulatie. In het browserspel Garbage Garage is de bekende televisie autosloperij van de Ludolfs virtueel in het spel geïntegreerd.

Forum - Garbage Garage