Garbage Garage » Het autosloperij plezier – Upjers.com ✔

Garbage Garage – Het autosloperij plezier

Online spelletjes van Upjers

Garbage Garage – Het auto browserspel

In het autosloperij spel Garbage Garage beheer je een eigen sloperij. Je demonteert auto’s die bij het bedrijf afgeleverd worden. Daarna verkoop je de losse onderdelen in je garage tegen de hoogst mogelijke prijs. Het verdiende speelgeld ,de zogenoemde Gdollar, kun je weer gebruiken voor het aanschaffen van diverse decoraties. Je wilt toch ook de leukste sloperij van de wereld inrichten.


Garbage Garage

Speelplezier voor iedereen

Garbage Garage biedt speelplezier voor iedereen. Zowel jong als oud is een fan van deze browsergame.

Het sloperij thema

Als browsergame is het runnen van een autosloperij een uniek thema. Beleef de sloperij en speel gratis mee!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Aantrekkelijke dame

Garbage Garage – Het idee van het spel

Een buitengewoon thema in een buitengewoon leuk spel. In het veelzijdige browserspel Garbage Garage leer je de fascinerende wereld van een autosloperij kennen. Je demonteert autos en vele andere soorten voertuigen, handelt in de verschillende onderdelen en bouwt stapsgewijs je sloperij verder uit. Ontdek de vele mogelijkheden en leuke functies die het gratis browserspel Garbage Garage bieden. Voltooi vele quests en verdien leuke beloningen in dit unieke spel.

De beste autosloperij ter wereld

Je doel in het uitdagende browserspel Garbage Garage is vrij eenvoudig: Je wilt de beste sloperij ter wereld beheren. Om dit te bereiken moet je hard werken aan het uitbouwen van je autosloperij. Natuurlijk begint alles klein en begin je met het demonteren van een "mini". Maar snel zal je meer ervaring opdoen in het slopen van autos en komen ook andere voertuigen zoals boten, helikopters en locomotieven je brug voorbij. Een carrière vol met hoogtepunten ligt voor je! Garbage Gargage biedt je een kleurrijke browsergame waarin de bekende broers "die Ludolfs" jouw gids zullen zijn. Ontdek het leuke spel omtrent het beheren van je autosloperij!

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis ontdekken: spellen van Upjers

Hier kan iedereen gratis meespelen. Sinds 2006 ontwikkeld de browsergame ontwikkelaar Upjers browsergames. Dit zijn online spellen die je via een browser kunt spelen. Een download is niet nodig. Het aanbod van online Upjers spellen varieert van simulaties tot het runnen van een sloperij.

Forum - garbagegarage